Allt för din häst

När du har hästar och ridning som ett stort intresse i livet vet du att det kräver en hel del utrustning vilket medför kostnader. Förutom att det handlar om stallplats, foder och veterinärkostnader, behöver du också speciella kläder. Det mesta du behöver för att kunna hålla på med en hästhobby kan du handla på nätet.

Du kan inte bara hitta din och hästens personliga utrustning online utan även stallutrustning kan köpas på internet. Har du turen att ha en egen hästhage att sätta upp fodersäckar och hönät i kan du passa på att köpa ett par stycken, eftersom det oftast blir billigare än att handla i en fysisk butik.

Passa på att göra utrustningen personlig

Du kan till exempel sätta ihop ett eget träns eller brodera något fint på hästens täcke. Men andra möjligheter att utforska är att ha hästens eller stallets namn och logga bredvid ditt på din jacka. Till och med hjälmar går att få med din personliga design.

Skötsel av hästen

En häst behöver så klart både rätt skötsel och inte utsättas för vanvård, se därför alltid till att ha utrustning för att kunna mocka i stallet och hålla din hästkompis ren och fin. Du kan köpa allt från boxgrindar och olika rengöringsmedel till luktborttagare för stalldoft.